Supa de legume cu varza de bruxelles si smantana din caju (raw vegan) Felul principalFoarte ușor40 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 4 20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati 2 morcovi, taiati cubulete mici 1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S 10 rosii cherry, taiate in cuburi mici 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri 1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri 1 legatura de patrunjel, tocat marunt smantana din caju , dulce, (reteta este orientativa) completare apa de izvor, dupa gust pentru marinata: 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari zeama de la 1 lamaie 2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.) piper macinat, dupa gust 1 litru apa de izvor