Supa de legume cu varza de bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

(4.32/5 - 54 voturi)
6 comentarii

Ingrediente

20 bucati varza de Bruxelles, taiate fiecare in 4 bucati
2 morcovi, taiati cubulete mici
1/4 conopida, maruntita in robotul cu lama in S
10 rosii cherry, taiate in cuburi mici
8 ciuperci champignon taiate felii subtiri
1 bucata, de aproximativ 10 cm, de praz, taiat rondele subtiri
1 legatura de patrunjel, tocat marunt
smantana din caju , dulce, (reteta este orientativa)
completare apa de izvor, dupa gust

pentru marinata:

5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari
zeama de la 1 lamaie
2 linguri amestec de condimente si flori, Adevarata Picanterie, de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.)
piper macinat, dupa gust
1 litru apa de izvor

Preparare

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

17/01/2012

Eu am mai spus:nu exista ceva de mancare care sa mu fie bun pentru mine.o sa incerc sigur supa aceasta si cred ca ce-mi place mie,o sa placa si la cei pentru care gatesc eu.asa ca...nu mai incap alte discutii decat sa spuna toti.O,dar ce buna a fost..

(0) (0) Abuz
17/01/2012

Sa imi cumpar varza etc si sami fac.yummy yammy yam yam .nota 10*******************

(0) (0) Abuz
04/05/2015

Este foarte gustos,si sanatos mai ales pentru diabetici

(0) (0) Abuz
17/01/2012

Unde varza de Bruxelles e prezenta totul e buuuuun

(0) (0) Abuz
03/02/2013

Este un delicates

(0) (0) Abuz
14/03/2012

Excelenta!

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale