Clatitele le veti face dupa metoda obisnuita. Intre timp se prepara crema de brinza la care adaugam si stafidele ce au fost inmuiate in prealabil in apa sau rom.
Branza de vaca, galbenusele de oua, lamaia si zaharul se amesteca bine pana cand aveti o crema si apoi cu lingura punem din compozitie pe clatita, o rulam cu crema si o punem intr-un vas Yena uns cu unt.
Dupa ce aranjat asa primul rind adaugam peste el smintina. Rulam apoi clatitele pentru cel de-al doilea rind pe care le asezam invers decit primele. Dupa ce am terminat si rindul acesta adaugam smintina. Veti face atatea randuri cate clatite aveti.
Dupa ce terminat de aranjat clatitele le introducem in cuptorul preincalzit. Le lasam acolo pina cind prind o crusta frumoasa deasupra.Se pot servi atat reci cat si calde.
Comentarii:
Excelente!!!
Delicios
Super bune