Ingrediente: 230 g faina 2 oua 1/2 plic zahar pudra o lingurita scortisoara 200 g zahar 115 g unt 220 g dovleac copt 1 plic zahar vanilat cateva nuci un praf de s...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 300 g faina, cernuta 1 ½ lingurita bicarbonat 1 lingurita scortisoara un praf de sare 100 g zahar brun -4 oua 250 g piure de dovleac 200 ml lapte 30...
Ingrediente: 1 pachet 500 g foi de placinta 1 kg dovleac de placinta 100 ml ulei 250 g zahar, 1 plic zahar vanilat 20 g zahar pudra, 1 lingurita scortisoara 1 lam...
Ingrediente: 600 g faina alba. 150 g unt sau margarina maestro 2 oua coaja rasa de la o lamaie zeama stoarsa de la o lamaie 1 lingura esenta de rom 1 cubulet de...
Ingrediente: 1 cana fulgi de ovaz 1 cana tarate de grau 2 g seminte de susan 1 cana faina alba (+ extra pt framantat) 1 l-ta sare 3 lg ulei de masline 1 cana apa ...
Semintele de dovleac sunt printre cele mai nutritive si aromate seminte si au fost utilizate pentru proprietatile lor nutritionale si medicinale inca din vremea Greciei Antice.