Petitchef

STRUDEL cu dovleac/mere

Aperitiv
4 porții
1 oră
45 min
Foarte ușor
510 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.04 (0.26€/porție)

Preparare

  • Punem faina cernuta intr-un vas peste care adaugam restul ingredientelor si framantam cca. 10 min. un aluat potrivit de moale. E posibil sa mai necesite 1-2 linguri de faina la framantat.
  • Aluatul rezultat trebuie sa fie elastic si cu o consistenta fina. Lasati-l sa se odihneasca 15 - 30 min. apoi impartiti aluatul in 2 si intindeti doua foi subtiri pe blatul bine infainat.
    Foile trebuie sa fie cat mai subtiri, se intind cu grija sa nu le rupem.
  • Bagati mainile usor sub foaie, inchideti pumnii si ridicati foaia de pe suprafata de lucru, miscand mainile circular si intinzand foaia in maini. apoi taiati foaia in 4.
  • Pe fiecare patratel stropiti cu ulei sau ungeti cu o pensula foaia si puneti dovleacul sau merele rase. pus si dovleacul si merele proaspete fara a le cali pe foc , peste care am pus cate 1 lingura de zahar si scortisoara.
  • Se ruleaza fiecare patratel sub forma de sul si se pune in tava stropita cu ulei. Se stropes si ele deasupra cu ulei si se dau la cuptor l a175 grade cca.40-45 min. pana se rumenesc deasupra.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 510Kcal
  • Carbo: 90.9g
  • Grăsimi: 7.8g
  • Grăsimi sat.: 1.1g
  • Proteine: 14.7g
  • Fibre: 5.6g
  • Zahăr: 6.5g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 15
Informații nutriționale pentru 1 porție (249g)


Poze

STRUDEL cu dovleac/mere
STRUDEL cu dovleac/mere - poza 2
STRUDEL cu dovleac/mere - poza 3
STRUDEL cu dovleac/mere - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

20/07/2013

MIAM!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/10/2013

Imi place aceste foi cum se fac ,le fac mereu

(0) (0) Abuz
30/10/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
24/01/2013

Arata bine am sa o prepar

(0) (0) Abuz
18/11/2012

Ce tres delicious

(0) (0) Abuz
20/12/2011

Bai muiere,ai baut cumva ceva cand ai postat reteta,ori nu cunosti prea bine cifrele?Noroc ca am avut niste mobila rupta si am folosit aluatul in loc de aracet,si vreo doua camere de zugravit ,unde l-am folosit in loc de clei.Cu drag STRUMFI.

(0) (0) Abuz
23/11/2011

Delicioasa,acum ma duc la bucatarie sa oprepar

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează