Petitchef

Rulouri cu vinete si parmezan

Mancati legume cu placere! Umplute cu rosii si mozzarella, acoperite cu sos de rosii si parmezan ... o adevarata delicatesa!
Se poate servi ca un singur fel de mancare pentru o masa vegetariana sau poate fi servit ca acompaniament :-)

Felul principal
4 porții
15 min
45 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Rulouri cu vinete si parmezan
    Taiati vanata in felii, pe lungime. Aranjati feliile pe o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Se toarna un strop de ulei de masline. Sarati si pierati.
  • Etapa 2 - Rulouri cu vinete si parmezan
    Taiati rosii in felii si puneti rosiile feliate deasupra feliilor de vanata. Puneti-le in cuptorul preincalzit la 210° C timp de 35 de minute.
  • Etapa 3 - Rulouri cu vinete si parmezan
    Lasati vinetele sa se raceasca inainte de a le manipula. Asezati o felie de mozzarella pe fiecare felie de vineta si rulati.
  • Etapa 4 - Rulouri cu vinete si parmezan
    Așezati rulourile intr-un vas de gratin, acoperiti cu sos de rosii si presarati parmezan ras. Puneti la cuptor pentru 10 minute la 210° C.
  • Etapa 5 - Rulouri cu vinete si parmezan
    Gata! Puteti adauga deasupra frunze de busuioc pentru aroma si decor.


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan - poza 2
Rulouri cu vinete si parmezan - poza 3
Rulouri cu vinete si parmezan - poza 4
Rulouri cu vinete si parmezan - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

Ica, 29/09/2020

Merita incercat !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de vinete la air fryer
Rulouri de vinete la air fryer
2 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează