Mancati legume cu placere! Umplute cu rosii si mozzarella, acoperite cu sos de rosii si parmezan ... o adevarata delicatesa!
Se poate servi ca un singur fel de mancare pentru o masa vegetariana sau poate fi servit ca acompaniament :-)
Taiati vanata in felii, pe lungime. Aranjati feliile pe o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Se toarna un strop de ulei de masline. Sarati si pierati.
Taiati rosii in felii si puneti rosiile feliate deasupra feliilor de vanata. Puneti-le in cuptorul preincalzit la 210° C timp de 35 de minute.
Lasati vinetele sa se raceasca inainte de a le manipula. Asezati o felie de mozzarella pe fiecare felie de vineta si rulati.
Așezati rulourile intr-un vas de gratin, acoperiti cu sos de rosii si presarati parmezan ras. Puneti la cuptor pentru 10 minute la 210° C.
Gata! Puteti adauga deasupra frunze de busuioc pentru aroma si decor.
Comentarii:
Merita incercat !