Petitchef

Limonada Mojito

Limonada Mojito
Incepe vara, care se zvoneste ca va fi cea mai calduroasa din istorie. O fi asa... n-o fi asa... vedem noi prin iulie-august, ca pana acum nu pare asa cald. Dar nu strica sa ne pregatim din timp cu ceva retete racoritoare. De exemplu o limonada, iar daca vreti ceva deosebit, incercati varianta fara alcool a cocktailului mojito. Poate fi si un cocktail non-alcoolic, la petreceri, special pentru "designated drivers" sau pentru cine e la dieta si nu vrea sa bea caloriile continute de rom :)


Pentru 2 pahare mari, avem nevoie de:

2 lamai
2 limes
3 linguri de zahar brun (60 g)
frunze de menta
20 cuburi gheata
750 ml apa
In primul rand stoarcem lamaile si un lime. Din cel de-al doilea oprim 2 rondele pentru decor si restul il taiem bucatele. Punem intr-un mojar bucatile de limes, jumatate din frunzele de menta si le zdorbim.
Dizolvam zaharul in sucul de lamaie si apa si adaugam restul frunzelor de menta tocate marunt. Intr-un blendersau tocator care poate toca gheata, maruntim cuburile de gheata, le adaugam peste sucul de lamaie si amestecam.

Bucatile zdrobite de lime se aseaza in pahare, deasupra se toarna limonada si se orneaza cu feliile de lime.
O limonada foarte aromata cu menta si racoritoare, care are doar 30 calorii la 100 grame.

Printeaza reteta (fara imagini)
Comentarii:

30/07/2013

SUPER

(0) (0) Abuz
11/05/2013

Bun bun bun, cu alcool sau fara

(0) (0) Abuz
28/02/2012

Super tare vreau sa-l incerc iar si iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsi tot asa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Mojito - blend-ul perfect! Mojito - blend-ul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează