Petitchef

Branza in coaja de brad

 
Se prepar? la fel ca brânza de burduf. Coaja de brad folosit? la ambalarea brânzei provine de la brazii de curând t?ia?i; este scoas? prin jupuire, sub form? de cilindru, cu diametrul de 10-30 cm ?i în?l?imea de 30-40 cm.
Cilindrii se cos pe t?ietur? cu fibr? de tei ?i apoi se coase ?i capacul. Se pune brânza, se îndeas? bine, se pune capacul la sfâr?it.
Se p?streaz? la temperature de 12-16° C, timp de 10-15 zile. Datorit? cojii de brad brânza are o arom? caracteristic?, de r??inoase.
 
Pofta buna!







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Branza facuta in casa
Branza facuta in casa
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Branza ricotta la cuptor
Branza ricotta la cuptor
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Branza topita de casa
Branza topita de casa
15 porții
25 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei