Petitchef

Branza in coaja de brad

 
Se prepar? la fel ca brânza de burduf. Coaja de brad folosit? la ambalarea brânzei provine de la brazii de curând t?ia?i; este scoas? prin jupuire, sub form? de cilindru, cu diametrul de 10-30 cm ?i în?l?imea de 30-40 cm.
Cilindrii se cos pe t?ietur? cu fibr? de tei ?i apoi se coase ?i capacul. Se pune brânza, se îndeas? bine, se pune capacul la sfâr?it.
Se p?streaz? la temperature de 12-16° C, timp de 10-15 zile. Datorit? cojii de brad brânza are o arom? caracteristic?, de r??inoase.
 
Pofta buna!





Video sugerat

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Branza ricotta la cuptor
Branza ricotta la cuptor
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Branza si smantana de casa
Branza si smantana de casa
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Branza feta in crusta picanta
Branza feta in crusta picanta
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: