Petitchef

Budafok instant - drojdie uscata

Budafok instant - drojdie uscata Producatorii acestui produs ne-au asigurat ca este drojdia perfecta pentru cei care isi produc singuri painea acasa.

Drojdia uscata de la Budafok se produce inca din anii 1876 cand firma a fost fondata.

Modul de prezentare in magazine este in pliculete cu o greutate neta de 7 grame (echivalent a 20 grame drojdie proaspata)

Modul de utilizare: continutul se amesteca direct in 500 grame de faina.
Nu necesita dizolvare in apa sau lapte.

Ingrediente: drojdie : Saccharomyces cerevisiae; emulgator E 491.

Se depoziteaza in locuri racoroase si uscate.

Distribuit in Romania de Lasaffre Romania s.r.l.
Drojdia uscata este produsa in Franta si ambalata in Croatia.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
3 porții
50 min
Foarte ușor

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează