Petitchef

Cannelloni cu branza


Ingrediente:

12 cannelloni
600 g branza de vaca putin sarata
2 oua
50 g unt
100 g cascaval ras
2-3 linguri cu smantana
2-3 fire de patrunjel
1 lingura cu faina
250 ml lapte

 
Mod de preparare:
Se unge o tav? dreptunghiular? cu pu?in unt ?i se d? drumul la cup­tor la o tempera­tur? de 120°C. Se preg?te?te sosul bechamel. Untul se pune într-o cr?ticioar? ?i se tope?te.
Peste unt se pune f?ina ?i se ames­tec? bine cu untul s? nu fac? cocoloa?e, dup? care se toarn? laptele c?ldu?: pu?in câte pu?in pân? se formeaz? o crem? de consisten?a smântânii ?i ...





Comentarii:

16/06/2012

Oau

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cannelloni alla bolognese
Cannelloni alla bolognese
4 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cannelloni cu carne
Cannelloni cu carne
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cannelloni cu carne
Cannelloni cu carne
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei