Petitchef

Carne de porc marinata

 
Ingrediente:

unt (margarina) cam cât un ou
2 cepe
2 morcovi de m?rime mijlocie t?ia?i rondele
pu?in p?trunjel
cimbru
dafin
1 c??el de usturoi
1 pahar de o?et
3 1/2 pahare de ap?
sare
piper

 
Mod de preparare:
Din toate acestea se preg?te?te zeama pentru marinat. Astfel, se c?lesc ceapa ?i morcovul în unt (margarina), se adaug? condimentele, apa, o?etul ?i se las? s? fiarb? domol, într-un vas acoperit, aproximativ o or?.
Dup? ce a fiert, strecori zeama ?i o la?i la r?cit. Dup? ce se r?ce?te adaugi în zeam? carnea pe care vrei s? o marinezi ?i o la?i a?a 24 ...





Comentarii:

01/09/2012

Da

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carne de porc cu gutui
Carne de porc cu gutui
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Carne de porc si cus-cus
Carne de porc si cus-cus
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei