Chefal la gratar sau zepterizat

Chefal la gratar sau zepterizat

Pot sa spun ca, de fapt ,tot ce fac eu la gratar in retele mele,in marea ,majoritate ele se intampla in vas zepter.O sa spuneti ca e reclama.Si de fapt chiar asta e,pentru ca nici un vas pe flacara aragazului nu iti da asemenea rezultate.Drept e ca eu nu am gratar zepter sa am si dungile corespunzatoare pe carne sau legume.Dar orice vas functioneaza la fel,da' fara dungi.Voi puteti folosi ce vas vreti,gratar.tigaie antiaderenta.

-adica am marinat pestele cu marinata de aici ,mai putin zaharul si otetul balsamic :adica pasta de ardei iute,ghimbir,praf de usturoi,sos soia,sare,piper, plus zeama de la o lamaiemai mica, capere si un catel de usturoi

-incalzesc vasul pana nu pot tine degetul pe capac,adica pana acul termocontrolului ajumge in apropierea zonei verzi.cu 2-3 minute inainte adaug putin ulei,zeama de la o lamaie si caperele.apoi pestele.pun capacul,ma uit la ceas si dupa 2 minute il intorc si il mai las 2-4 minute,depinde de grosimea pestelui.

-l-am mancat cu cartofi la cuptor si o salata de rucola cu un dresseng acrisor .


P pansy 's recipes - retetele Panselutei

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.23/5, 22 voturi 4 comentarii

anonymous

Buna dar nu formidabila. COMUNA!

abuz

anonymous

Excelent ...bun, bun!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

FFFFF SANATOS

abuz