Petitchef

Chefal la gratar sau zepterizat

Pot sa spun ca, de fapt ,tot ce fac eu la gratar in retele mele,in marea ,majoritate ele se intampla in vas zepter.O sa spuneti ca e reclama.Si de fapt chiar asta e,pentru ca nici un vas pe flacara aragazului nu iti da asemenea rezultate.Drept e ca eu nu am gratar zepter sa am si dungile corespunzatoare pe carne sau legume.Dar orice vas functioneaza la fel,da' fara dungi.Voi puteti folosi ce vas vreti,gratar.tigaie antiaderenta.

-adica am marinat pestele cu marinata de aici ,mai putin zaharul si otetul balsamic :adica pasta de ardei iute,ghimbir,praf de usturoi,sos soia,sare,piper, plus zeama de la o lamaiemai mica, capere si un catel de usturoi

-incalzesc vasul pana nu pot tine degetul pe capac,adica pana acul termocontrolului ajumge in apropierea zonei verzi.cu 2-3 minute inainte adaug putin ulei,zeama de la o lamaie si caperele.apoi pestele.pun capacul,ma uit la ceas si dupa 2 minute il intorc si il mai las 2-4 minute,depinde de grosimea pestelui.



-l-am mancat cu cartofi la cuptor si o salata de rucola cu un dresseng acrisor .










Comentarii:

29/01/2014

Buna dar nu formidabila. COMUNA!

(0) (0) Abuz
22/11/2013

Excelent ...bun, bun!

(0) (0) Abuz
19/06/2013

Ok

(0) (0) Abuz
28/12/2012

FFFFF SANATOS

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei