Petitchef

Ciolan de porc afumat cu fasole alba

Ingrediente:

1,5 kg ciolan porc afumat
150 g ceap?
100 g ulei
50 g bulion
500 g fasole alb?
1 foaie dafin
1/2 fir cimbru
piper
sare

 
Mod de preparare:
Ciolanul de porc afumat se sparge cu b?rdi?a în buc??i, se op?re?te ?i se pune la fiert în ap? cu sare. In timpul fierberii se spumeaz?. Separat se fierbe fasolea, schimbând 3-4 ape, în ultima ap? ad?ugând sare.
Când fasolea a fiert, se scurge. Ceapa tocat? m?runt se c?le?te în ulei, se stinge cu bulionul desf?cut în ap?, se adaug? fasolea scurs?, ciolanul, o foaie de dafin ?i 1/2 fir ...







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciolan de porc la cuptor
Ciolan de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Daikon - Ridichea alba japonezaDaikon - Ridichea alba japoneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: