Ciolan de porc afumat cu fasole alba

De Restaurante de Lux
(4.75/5 - 4 voturi)

Ingrediente:

1,5 kg ciolan porc afumat
150 g ceap?
100 g ulei
50 g bulion
500 g fasole alb?
1 foaie dafin
1/2 fir cimbru
piper
sare

 
Mod de preparare:
Ciolanul de porc afumat se sparge cu b?rdi?a în buc??i, se op?re?te ?i se pune la fiert în ap? cu sare. In timpul fierberii se spumeaz?. Separat se fierbe fasolea, schimbând 3-4 ape, în ultima ap? ad?ugând sare.
Când fasolea a fiert, se scurge. Ceapa tocat? m?runt se c?le?te în ulei, se stinge cu bulionul desf?cut în ap?, se adaug? fasolea scurs?, ciolanul, o foaie de dafin ?i 1/2 fir ...



De Restaurante de Lux





Punctează această reţetă:

Video sugerat

Salata de fasole boabe-Petitchef




Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale