Petitchef

Cornuri umplute

Cornuri umplute
Cu singuran?? în orice zon? locui?i exist? un a?a zis magazin "de la col? " sau magazin de cartier, garaj ..etc... ?i în acest magazin cu siguran?? ve?i g?si cornuri simple proaspete în fiecare zi...nu ?tiu de ce , dar a?a este pe la noi...
Mama mea f?cea cele mai bune cornuri umplute , de fapt înc? le mai face ... ?i de fiecare dat?
le mânc?m cu aceea?i poft?... Este cina ideal?...
A?a c? am g?sit ?i cump?rat de la col? ni?te cornuri ...

S? intr?m în detaliu:
5 cornuri
brânz? de vaci
ca?caval ras
salam
?unc?
smântân?
oregano
Nu ?tiu exact gramajele deoarece am f?cut totul dup? ochi , a?a c? nu exist? s? fie vreun ingredient prea mult sau prea pu?in. Face?i totul dup? pofta inimii sau dup? ce g?si?i prin frigider.
In primul rând t?ia?i cornurile în 2 ?i scobi?i afar? tot miezul.
Miezul cornului se pune într-un vas împreun? cu toate ingredientele m?run?ite bine, mai pu?in smântâna.
Ve?i ob?ine un amestec destul de tare. Acum este momentul s? ad?uga?i ?i smântâna , astfel încât s? ob?ine?i o past? suficient de moale pentru a putea fi folosit? la umplerea cornurilor.

Gusta?i amestecul ob?inut ?i ad?uga?i ceea ce vi se pare c? lipse?te.( poate putina ceapa verde sau poate usturoi????).
Este ca atunci când face?i Sandwich-uri calde dar în alt? form?.
Preînc?lzi?i cuptorul la 180 grade.
Cornurile astfel umplute se a?eaz? pe o tav? pentru cuptor în care a-?i întins ni?te hârtie de copt . Pe suprafa?a fiec?rui corn se pun câteva feliu?e de unt , dup? care se dau la cuptor vreo 10 min.


Când sunt gata devin foarte crocante.
Sunt extraordinare, sunt simple de f?cut , nu necesit? mult efort ?i nici cuno?tin?e culinare .
Cina ideal? pentru toata familia !!!!!

Sa ave?i poft? !!!!!!!!










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise umplute cu ton si rozmarin
Caise umplute cu ton si rozmarin
8 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează