COZONAC ARDELENESC - ENY -

De Retete culinare
(3.58/5 - 12 voturi)

Timp de preparare:
max. 3 ore (complexitate ridicata)

Ingrediente:
1 kg faina, 4 oua, 1 pahar de 200 gr.ulei, 22 lingurite zahar, drojdie de 50 ban, 1/2 lapte dulce. coaja de la o lamaie rasa, vanilie.

Mod de preparare: Se dizolva drojdia in 1/2 litru lapte caldut cu 3 lingurite de zahar si putina faina (pentru maia). Apoi se framinta bine aluatul cu restul ingredientelor, iar dupa ce a dospit se intinde pe masa pentru umplere cu nuca, mac, rahat, stafide, etc... Pofta Buna !

Sursa:gustos.ro




De Retete culinare





Punctează această reţetă:



Rețete

Articole conexe

Retete de cozonacRetete de cozonacPainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale