Chec delicios in 3 culori

(4.70/5 - 33 voturi)
3 comentarii

:)

Ingrediente:

Stratul alb : 5 albușuri, 6 linguri zahăr, 6 linguri făină, sare.
Stratul galben : 5 gălbenușuri, 6 linguri făină, 6 linguri zahăr, sare, 6 linguri apă, 6 linguri ulei, 1 plic praf de copt.
Stratul maro : 4 linguri din stratul alb, 4 linguri din stratul galben, 2 linguri cacao, 1 plic zahăr vanilinat.

Preparare:

Etapa 1:

Pentru stratul alb se bat albușurile spumă tare cu sare și zahăr. Se adaugă făina.

Etapa 2:

Pentru stratul galben se bat gălbenușurile cu sare și zahăr până se albesc. Se adaugă apa, uleiul, praful de copt și făina.

Etapa 3:

Pentru stratul maro se amestecă stratul alb cu cel galben, zahărul vanilinat și cacaua.

Etapa 4:

Se unge tava de chec cu ulei. Se pune stratul maro, se pudrează cacao, stratul alb, cacao și stratul galben. Se coace 45 min la 180 grade. Când e gata se lasă să se răcească și se pudrează cu zahăr pudră și nuci tocate.





Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 09/12/2016, 10:04

Foarte bine arata

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 09/12/2016, 21:38

Ingenios!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 10/12/2016, 09:09

Super

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale