Prajitura cabana

(4.61/5 - 28 voturi)
2 comentarii

Ingrediente

Foi:
- 600 g faina
- 250 g zahar pudra
- 50 g untura
- 2 oua
- 4 linguri lapte
- 3 linguri miere
- 1 lingura bicarbonat

Crema:
- 250 g margarina rama
- 250 g zahar
- 3-4 plicuri budinca vanilie
- 800 g lapte

Preparare

Etapa 1

Se freaca untura cu zaharul pana se topeste se adauga mierea,ouale,mixam dupa fiecare ou,laptele in care am stins bicarbonatul se adauga si el,faina se adauga treptat,se imparte aluatul obtinut in doua,din fiecare aluat se fac trei bete si o foaie,intre doua harti de copt punem aluatul si intindem foaia cu sucitorul, se aseaza pe spatele tavi, se scoate hartia de deasupra,se coace la foc potrivit pentru cateva minute.

Etapa 2

Pentru foaia si betele nr doi acelas procedeu.Cand sa copt ,se desprinde hartia de pe foaie si se taie in trei fasi. cremaBudinca se face cum scrie pe plic dar adaugam lapte mai putin,o sa obtinem o budinca foarte tare,se lasa sa se raceasca si apoi o mixam.

Etapa 3

Margarina la temp camerei o mixam si adaugam in budinca mixata. Asamblarefoaieun strat de cremadoua beteun strat de cremaun batcremasi pe lateral se pun foi-se strange cu grija pana ia forma casutei.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

16/08/2013

CEA MAI BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

(0) (0) Abuz
11/11/2012

Abia astept s-o fac

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Prajitura rasturnata cu ananas


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Turta dulce, prajitura Craciunului!Turta dulce, prajitura Craciunului!Mug cake - prajitura la canaMug cake - prajitura la canaNegresa – cea mai iubita prajitura de casaNegresa – cea mai iubita prajitura de casa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale