Petitchef

Aripioare de pui la gratar cu jar

Inspiratie si multumiri : Tatalui meu. Sa ii de Dumnezeu sanatate, ca minunatele sunt gratarele pe care le face!



Poza de final:



DSC_0396

Povestea ei: Dulceata aripioarelor de pui nu cred ca este egalata decat de placerea de a le “roade” … Cu cat mai crocante si mai condimentate cu atat mai bine! Am avut o punga de aripi proaspete, pe care le-am condimentat cum trebuie si i le-am dat tatalui meu sa le rumeneasca cum stie el mai bine pe gratar. Au mers de minune cu o salata facuta din salata din gradina, cam amara de felul ei, dar biologica 100%.



Proces tehnologic

0. Am spalat aripioarele, le-am taiat extremitatea subtire

1. Le-am uns cu doua linguri de ulei, o lingurita de sare, una de boia si una de usturoi praf

DSC_0362

2. Le-am dat la rece pentru jumatate de ora

3. Tata a incins gratarul si le-a facut la jar pana au fost suficient de rumene si de patrunse

DSC_0390

DSC_0391

4. Le-am papat cu salata

Concluzie

Bune rau, insa e nevoie sa fie indeplinita o conditie esentiala: sa fie tata acasa si in dispozitie sa faca gratar :)






Comentarii:

11/08/2013

Superr bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui cu susan
Aripioare de pui cu susan
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei