Petitchef

Bulz ciobanesc

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
mamaliga

branza de burduf

Preparare

  • Se prepara o mamaliga mai vartoasa din apa, malai si sare din mamaliga se face o "minge" in mijlocul careia se pune branza de burduf.
  • Se pune la cuptor sau pe jar pana devine crocanta la suprafata branza din interior trebuie sa se topeasca.



Comentarii:

16/06/2015

Da intradevar acesta este bulzul ciobanesc,nu cel reinventat cu slanina kaizer si ochiuri.Nu spun ca nu sunt bune si ca nu dau bine cu mamaliga dar reteta trebuie sa fie corecta asa cum este ea lasata din stramosi.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2012

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Spaghetti cu piept de pui
Spaghetti cu piept de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Reteta traditionala de bulz
Reteta traditionala de bulz
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste carbonara
Paste carbonara
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Bulz romanesc
Bulz romanesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort picant de spanac cu oua si cartofi
Tort picant de spanac cu oua si cartofi
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bulz
Bulz
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanescBulzul ciobanesc - singurul produs autentic romanesc

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: