Petitchef

Coaste de miel panè

Felul principal
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
5-6 coaste de miel batute

2 oua

pesmet

ulei de arahide pt prajit

sare

Preparare

  • Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele prin ou dupa care se tavalesc prin pesmet si se preseaza bine cu podul palmei.
  • Se poate repeta operatia de 2 ori,in modul acesta coastele vor avea un pane mai gros.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,se scot pe hartie de bucatarie si se servesc alaturi de o garnitura.
  • Folosit cartofi la cuptor pe care ii pregatesc in felul urmator: se curata de coaja cartofii,se spala bine se taie felii mai groase sau cuburi,se limpezesc,dupa care se usuca cu un prosop de bucatarie; se pun in tava tapetata cu hartie,se ung cu putin ulei de masline,se introduc la cuptorul cald 220°C,cam 40 minute pana se coloreaza bine;se intorc spre sfarsit pt a nu-i farama;se decoreaza cu patrunjel si se servesc,sunt ft buni si sanatosi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Coaste de miel cu rozmarin
Coaste de miel cu rozmarin
4 porții
1h30m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Coaste de miel cu stevie
Coaste de miel cu stevie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Coaste de miel in crusta si cu sos de masline
Coaste de miel in crusta si cu sos de masline
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.