Camembert pané
Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta. Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)
Ingrediente
2
Materiale
- Friteuza
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 min
Taiati Camembert- ul in 8 parti egale. El trebuie tinut la frigider si scos in momentul operatiunii. Camembert-ul trebuie sa fie rece.
Treceti fiecare felie de camembert prin faina. Apoi, treceti bucatile prin ouale batute, folosindu-va de 2 furculite.
Apoi treceti prin pesmet.Treceti iar prin ou batut si apoi, iar prin pesmet, avand grija sa acoperiti bine.
Aceasta etapa este necesara pentru a crea un strat exterior suficient de gros, astfel incat camembert-ul sa nu curga in timpul gatitului. Puneti bucatile de cambembert in congelator pentru 20 de minute.
Gatiti in ulei fierbinte (190 ° C) timp de 1 minut sau pana crusta devine maro-auriu.
Gata!
Observații
Gatitul in tigaie: Daca nu aveti o friteuza, gatiti camembertu-ul intr-o tigaie cu ulei fierbinte, avand grija sa nu il prajiti prea mult timp.
Coacerea: Asezati bucatile de Camembert pe o foaie de copt intr-o tava si turnati peste ele o cantitate de ulei. Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Coacerea in cuptor nu va avea acelasi rezultat - o crusta crocanta si aurie si un miez moale.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1019Kcal
- Carbo: 65g
- Grăsimi: 61.9g
- Grăsimi sat.: 21.4g
- Proteine: 47.7g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 3.2g
- ProPoints: 27
- SmartPoints: 32
Informații nutriționale pentru 1 porție (315g)
Echipamente de gătit
Plită
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.52/5, 23 voturi




Punctează această reţetă