Petitchef

Camembert pané

Felul principal
2 porții
20 min
1 min
Foarte ușor
Faceti Camembert crocant dar cu miez moale cu reteta noastra de Camembert pane! Un preparat usor de facut ce poate fi servit si la cina alaturi de o salata mixta.
Pentru a obtine consistenta perfecta, urmati cu atentie pasii din retea scrisa si consultati si versiunea video la sfarsit ;-)

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 bucata camembert

2 linguri de faina

3 oua

150 gr pesmet

ulei pentru prajit

Materiale

Friteuza

Preparare

  • Etapa 1 - Camembert pané
    Taiati Camembert- ul in 8 parti egale. El trebuie tinut la frigider si scos in momentul operatiunii. Camembert-ul trebuie sa fie rece.
  • Etapa 2 - Camembert pané
    Treceti fiecare felie de camembert prin faina. Apoi, treceti bucatile prin ouale batute, folosindu-va de 2 furculite.
  • Etapa 3 - Camembert pané
    Apoi treceti prin pesmet.Treceti iar prin ou batut si apoi, iar prin pesmet, avand grija sa acoperiti bine.
  • Etapa 4 - Camembert pané
    Aceasta etapa este necesara pentru a crea un strat exterior suficient de gros, astfel incat camembert-ul sa nu curga in timpul gatitului. Puneti bucatile de cambembert in congelator pentru 20 de minute.
  • Etapa 5 - Camembert pané
    Gatiti in ulei fierbinte (190 ° C) timp de 1 minut sau pana crusta devine maro-auriu.
  • Etapa 6 - Camembert pané
    Gata!

Video

YouTube

Observații:

Gatitul in tigaie: Daca nu aveti o friteuza, gatiti camembertu-ul intr-o tigaie cu ulei fierbinte, avand grija sa nu il prajiti prea mult timp.
Coacerea: Asezati bucatile de Camembert pe o foaie de copt intr-o tava si turnati peste ele o cantitate de ulei. Coaceti timp de 15 minute la 180° C. Coacerea in cuptor nu va avea acelasi rezultat - o crusta crocanta si aurie si un miez moale.

Poze

Camembert pané, poza 1Camembert pané, poza 2Camembert pané, poza 3Camembert pané, poza 4




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi striviti si creier pane!
Cartofi striviti si creier pane!
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vinete pane umplute
Vinete pane umplute
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Crap pane cu sos alb
Crap pane cu sos alb
4 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cașcaval pane
Cașcaval pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Camembert - simbol gastronomic francezCamembert - simbol gastronomic francez

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: