Petitchef

Papanasi de dovlecei

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 dovlecel mare,

200 g branza de vaci,

2 oua,

faina cat cuprinde,

sare,

piper.

Preparare

  • Dovlecelul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica.
  • Se stoarce de zeama si se amesteca cu branza de vaci trecuta prin sita si cu oualele batute spuma.
  • Condimentam cu sare si piper, apoi adaugam faina cat sa avem o coca nici moale, nici tare.
  • Se ia cu lingura si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
  • Puteti servi alaturi o salata de varza alba si nelipsitele rosii.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Papanasi cu branza de vaci
Papanasi cu branza de vaci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Papanasi de dovlecei
Papanasi de dovlecei
4 porții
40 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Papanasi prajiti
Papanasi prajiti
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: