Petitchef

Piept de pui cu ardei kapia rosu

Felul principal
1 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 buc piept de pui

25 g unt

2 ardei Kapia rosu

100 ml sos de soia

2 fire cimbrisor

sare, piper

Preparare

  • Pieptul de pui dezosat si fara piele se spala, se sterge cu un servet si se taie cubulete. Untul se pune la topit intr-o tigaie (de preferat adanca) apoi se adauga cubuletele de pui.
  • Intre timp se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie cubulete. Dupa aproximativ 10 minute cat puiul s-a prajit putin se adauga bucatile de ardei si sosul de soia.
  • Se amesteca pentru a nu se prinde, se pun frunzulitele de pe cele 2 fire de cimbrisor, se adauga sare si piper dupa gust (sa aveti in considerare ca sosul de soia contine deja sare si piper) se acopera cu un capac si se mai lasa aproximativ 15 minute la foc mic pana cand sosul se ingroasa.
  • Pieptul de pui astfel gatit este delicios impreuna cu o garnitura de orez sau cartofi piure si gogosari murati.
G Gatind cu Mira





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui cu ardei kapia rosu
Piept de pui cu ardei kapia rosu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piept de pui cu ciuperci si ardei
Piept de pui cu ciuperci si ardei
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Piept de pui cu ardei si rosii
Piept de pui cu ardei si rosii
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.