Petitchef

Frigarui de pui cu ardei

Petitchef_ro mai multe rețete
(4.33/5 - 6 voturi)
Felul principal
3 porții
1 oră
10 min
Foarte ușor
Pentru o reteta usoara, de vara, preparati frigarui de pui cu ardei! Se face cu dragoste si se mananca cu pofta! Urmati pas cu pas etapele de realizare a acestei retete atat in versiunea scrisa, cat si video ;-)

Ingrediente

3 porții
300 gr de piept de pui

3 linguri de ulei de masline

1 lingurita chimen

1 lingurita de paprika

1 catel de usturoi

1 buchet de coriandru

1 ardei roșu sau verde

sare

piper

Materiale

bete pentru frigarui

Preparare

Etapa 1 - Frigarui de pui cu ardei

Etapa 1

Taiati pieptul de pui in bucati (ganditi-va la dimensiunea pe care o avea dupa ce se vor gati.).
Etapa 2 - Frigarui de pui cu ardei

Etapa 2

Adaugati uleiul de masline, chimenul, paprika, catel de usturoi zdrobit, sare, piper, coriandrul taiat. Se amesteca si se lasa sa se raceasca cateva ore (minim 1 ora, dar cel mai bine 12 ore).
Etapa 3 - Frigarui de pui cu ardei

Etapa 3

Dupa acest timp, taiati ardeiul in bucati de dimensiunea bucatilor de pui. Puneti-le alternativ pe bete impreuna cu carnea de pui.
Etapa 4 - Frigarui de pui cu ardei

Etapa 4

Pneti-le pe gratar, grill sau intr-o tigaie cu putin ulei de masline.
Etapa 5 - Frigarui de pui cu ardei

Etapa 5

Gata!

Video

YouTube

Observații:

Ardeii: De asemenea, puteti pune bucati de rosii si ceapa






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: