Petitchef

Portofele din muschi de porc





Ingrediente:
3 felii de muschi taiate dublu si batute bine cu ciocanul pentru snitele

scobitorifaina de griupentru umplutura:
o jumatate pahar lapteo felie de piine 2 felii de prosciutto cotto o lingura busuioc macinat2 linguri de parmezan sare piper macinatbrinza philadelphia 1-2 linguri ulei de maslineunt cit o nucajumatate pahar de vin marsala (vin rosu sec)Pregatim intii umplutura pentru carne. Punem piinea bucatele la inmuiat cu laptele, dupa care scurgem bine piinea de lapte si bagam in robotul de bucatarie: piinea, busuiocul, prosciutto, parmezanul, un picut de piper macinat si un pic de sare.

Macinam totul in modul de a obtine o compozitie omogena, dupa care adaugam brinza philadelphia cam trei sferturi de cubulet.

Umplem portofelele cu o compozitia obtinuta, fara insa a exagera, altfel riscam sa iasa umplutura din portofel

dupa care prindem carnea cu 3-4 scobitori

dam carnea usurel prin faina, nu exageram sa infainam si punem portofelele in tigaia de prajit, unde am incalzit uleiul si untul.

prajim la foc mijlociu intorcind pe ambele parti, iar cind sint bine rumenite, turnam vinul peste carne si tot la foc mijlociu, intoarcem pe ambele parti, pina se evapora alcoolul si carnea are o frumoasa culoare.

Recomand sa le taiati aproape reci, chiar reci as spune, pentru ca crema ramine molcuta.
Se servesc cu cartofi la cuptor sau salata de rosii. Pofta buna !








Comentarii:

elena27, 21/05/2009

Savuros,cred ca ar merge f bine la gril

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc la cuptor
Muschi de porc la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
35 min
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: