Petitchef

Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene

Felul principal
2 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Pulpe de pui

o punga legume mediteraniene congelate

condimente

putin unt.

Preparare

  • Intr-un vas de yena se pune apa , capacul se pune invers deasupra. Se poate folosi si o cratita termorezistenta. In capac se pun pulpele condimentate dupa bunul plac si se dau la cuptor pana se rumenesc.
  • Aproximativ o ora . In acest timp se intorc pe o parte si pe alta , astfel se vor rumeni frumos. Pulpele astfel gatite au un gust minunat.
  • Legumele le-am pus in tigaia antiaderenta cu putina apa si le-am lasat la foc mic pana s-au inmuiat. Le-am condimentat si le- servit cu putin unt deaspupra alaturi de pulpe.

Poze

Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene, poza 1Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene, poza 2Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene
Pulpe de pui la capac cu legume mediteraniene
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
6 porții
1h25m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu sos barbeque si legume
Pulpe de pui cu sos barbeque si legume
2 porții
1h50m
Ușor
4 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: