Petitchef

Halloumi la gratar


Halloumi este o branza de origine cipriota, iar astazi este fabricata (si denumita asemanator) si-n alte tari ale Orientului Mijlociu. Poate fi consumata si ca atare, ori poate fi fripta pe gratar ori prajita in tigaie cu sau fara ulei, amestecata in salate etc. La caldura, desi nu se topeste, textura i se schimba intr-un mod fericit.

Feliile de halloumi se coc pe gratarul incins in prealabil pana se rumenesc frumos.
Se servesc de urgenta :)

L-am rugat pe sotul meu sa le dea un look dramatic LOL si as zice c-a reusit. :)

Taina: halloumi este o branza sarata si daca uneori se nimereste cate o serie din cale-afara de sarata, o puteti desara, lasand feliile de branza, in lapte, pana a 2-a zi.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante cu sunca si crema de branza
Croissante cu sunca si crema de branza
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu avocado
Humus cu avocado
4 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: