Petitchef

Napolitane cu nuca de cocos

5 rețete
Rețetă Napolitane cu caramel si cocos

Napolitane cu caramel si cocos

(11 voturi) , (1) , (45)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 250 g zahar 200 ml frisca lichida 100 g cocos 3 foi de napolitana...
Rețetă Prajitura cu blat din napolitane si budinca de vanilie

Prajitura cu blat din napolitane si budinca de vanilie

(47 voturi) , (7) , (75)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 300 g napolitane cu crema de vanilie 2 linguri unt 1 plic de budinca de vanilie 2 linguri nuca de cocos 1 iaurt de capsuni 100 g...
Rețetă Rulada cu napolitana

Rulada cu napolitana

(38 voturi) , (4) , (8)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 2 foi napolitana mare, 500 g zahar, 400 g biscuiti petit, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, -100 g nuca de cocos,...
Rețetă Foi de napolitana cu crema de cacao

Foi de napolitana cu crema de cacao

(62 voturi) , (11) , (6)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 20 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unire...
Rețetă Foi de napolitana cu crema de cacao

Foi de napolitana cu crema de cacao

(24 voturi) , (2) , (2)
Altele Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: Prafuri: 2 lg faina, 13-15 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 2 lg cacao Lichide: 0 lg lapte Altele: 1/2 pachet unt sau margarina rama, unir...
Deserturi cu nuca de cocos

Deserturi cu nuca de cocos

(11 voturi)

Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.