Petitchef

Napolitane cu caramel si cocos

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
250 g zahar

200 ml frisca lichida

100 g cocos

3 foi de napolitana

Preparare

  • Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic. Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.
  • Dam deoparte si adaugam frisca. Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.
  • Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute. Racim usor, impartim crema in doua si punem intre foile de napolitana.
  • Foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie. Dam la rece apoi portionam.



Comentarii:

23/12/2012

Foarce faina

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cum sa faceti caramel?
Cum sa faceti caramel?
1 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Napolitane cu caramel
Napolitane cu caramel
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Napolitane cu crema alba de vanilie pufoasa si crocanta
Napolitane cu crema alba de vanilie pufoasa si crocanta
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Napolitane cu crema de lapte
Napolitane cu crema de lapte
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Deserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosUleiul din nuca de cocos - un aliment complexUleiul din nuca de cocos - un aliment complexApa de cocos - bautura energizanta naturalaApa de cocos - bautura energizanta naturala

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: