Acasă - Petitchef
Rețete
Aperitiv
Retete cu somon
Rețetă cremă de brânză cu somon
Braduti cu somon
Braduti cu somon
Potriviti pentru a fi facute in ultimul moment sau a doua zi cu resturi, acesti braduti de foietaj cu somon va vor incanta papilele gustative!
Foarte usor de facut, nu ezitati sa va implicati copiii :-)
Preparare
Desfaceti aluatul foietaj. Intindeti crema de branza pe toata suprafata aluatului.
Taiati feliile de somon afumat si fileul de somon in fasii. Distribuiti somonul taiat pe suprafata aluatului.
Taiati aluatul in fasii de aproximativ 1 cm latime.
Indoiti fiecare banda de aluat pentru a forma un „copac”, asa cum se arata in videoclip.
Intepati cu o frigaruie din lemn. Asezati bradurii pe o tava de copt in care ati pus hartie de copt si periati cu ou batut. Se presara cu susan.
Coaceti 15 - 20 minute la 180°C.
Gata!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete