Petitchef

OREZ CU COTLET DE PORC SI LEGUME


Ingrediente:
- 500 cotlet de porc

- 20 g unt

- 250 g orez

- 1 ceap?
- 1 ardei rosu
- 2 linguri de ulei

- piper

- 200 ml vin alb

- un cub knorr de legume

- 2 morcovi mijlocii
Cotletul de porc se spal? ?i se taie cubule?e, apoi se pr?je?te în unt ?i ulei.




Ceapa se toac? m?runt, morcovii se taie rondele, ardeiul cubule?e dup? care se pun în tigaie al?turi de carne. Se c?lesc pu?in apoi se pune orezul sp?lat.

Se pune o can? ?i jum?tate de ap?, vinul alb, sare, piper, cubul knorr, se acoper? vasul ?i se las? s? fiarb? aproximativ 40 minute.



In cazul în care carnea nu este fiart? se mai adaug? câte pu?in? ap? pân? ce aceasta a fiert.




La sfâr?it se pune p?trunjel verde tocat.






Comentarii:

02/08/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu ciuperci si carne de porc
Orez cu ciuperci si carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Orez prăjit cu ou și legume
Orez prăjit cu ou și legume
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei