Petitchef

Paine impletita in patru



Asadar, din nou paine, deaceasta data impletita in 4. Si mai sunt cateva impletituri pe care nu le-am incercat inca dar sunt pe lista :). Din nou multumiri Laurei Laurentiu pentru filmuletele ajutatoare.
Reteta, aceeasi ca de obicei.


aluatul crescut




impartit in 4




se fac 4 suluri egale si se unesc la un capat




Tehnica e foarte simpla, sulul 4, din stanga se lasa deoparte , se face o impletitura in 3 iar sulurile 3 si 4 se rasucesc intre ele. Sper ca m-am facut inteleasa. :)




painea gata impletita




unsa cu galbenus si presarata cu susan




gata coapta




si feliata
















Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: