Petitchef

Paine prajita cu ou si branza de oaie
















Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente: felii de paine mai veche de o zi, oua, o bucata de branza de oaie, sare, ulei.

Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine. 

Mod de preparare: ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara branza razuita pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.









Go to ImageShack® to Create your own Slideshow











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: