Petitchef

Paine prajita cu ou si branza de oaie
















Timp de preparare: 15 minute

Ingrediente: felii de paine mai veche de o zi, oua, o bucata de branza de oaie, sare, ulei.

Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine. 

Mod de preparare: ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara branza razuita pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.









Go to ImageShack® to Create your own Slideshow











Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Pudding de paine
Pudding de paine
12 porții
1h20m
Foarte ușor
Rețetă Paine prajita cu ou
Paine prajita cu ou
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paine prajita cu ou
Paine prajita cu ou
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paine prajita cu ou si lapte
Paine prajita cu ou si lapte
12 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Paine prajita cu sunca si ochiuri
Paine prajita cu sunca si ochiuri
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaPainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: