Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor
Dacă sunteți în căutarea unui fel de mâncare super reconfortant și super ușor de făcut, ați ajuns în locul potrivit! Preparatul de astăzi este un gratin de gnocchi cu roșii și mozzarella, cunoscut și sub numele de gnocchi alla sorrentina. Imaginați-vă: gnocchi care se topesc în gură, un sos de roșii aromat cu usturoi și busuioc, totul gratinat cu o porție de mozzarella și parmezan... Pe scurt, o adevărată încântare la fiecare înghițitură! În plus, nu trebuie să fii bucătar pentru a prepara această rețetă: trebuie doar să amesteci totul, să îl bagi în cuptor și este gata! Doar urmați pașii de mai jos și bucurați-vă :)
Ingrediente
3
Garnitură de parmezan:
Materiale
- 1 farfurie de gratinat (20 cm diametru)
- presă de usturoi
- cuțit
- tocător




