Gnocchi gratinați cu roșii și mozzarella - gnocchi alla sorrentina în cuptor

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
30 min

Dacă sunteți în căutarea unui fel de mâncare super reconfortant și super ușor de făcut, ați ajuns în locul potrivit! Preparatul de astăzi este un gratin de gnocchi cu roșii și mozzarella, cunoscut și sub numele de gnocchi alla sorrentina. Imaginați-vă: gnocchi care se topesc în gură, un sos de roșii aromat cu usturoi și busuioc, totul gratinat cu o porție de mozzarella și parmezan... Pe scurt, o adevărată încântare la fiecare înghițitură! În plus, nu trebuie să fii bucătar pentru a prepara această rețetă: trebuie doar să amesteci totul, să îl bagi în cuptor și este gata! Doar urmați pașii de mai jos și bucurați-vă :)


Ingrediente

3

Garnitură de parmezan:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min

Observații

Pot înlocui sosul de roșii?

Puteți folosi un sos la alegere, cum ar fi pesto, de exemplu, sau puteți adăuga câteva linguri de pesto la sosul de roșii.

Mozzarella proaspătă poate fi înlocuită?

O puteți înlocui cu scamorza afumată, de exemplu, sau cu mozzarella rasă clasică.

Ce gnocchi ar trebui să folosesc?

Puteți folosi gnocchi industriali clasici sau gnocchi de casă din cartofi, mazăre sau cartofi dulci.

Gnocchi gratinați pot fi preparați în Air Fryer?

Pentru a face această rețetă în Air Fryer, tot ce trebuie să faceți este să păstrați același timp de gătire și căldură, dar fără a preîncălzi aparatul.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+