Petitchef

PAPRICAS DE CIUPERCI CU PUI SI CARTOFI


O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a  gulas , are tot ce ii trebuie  pentru  a fi  foarte, foarte gustoasa!





Am calit  o ceapa rosie taiata marunt, am adaugat treptat   un piept de pui taiat in  cubulete    , un manunchi de ceapa verde si 1/2 kg de  ciuperci pleutorus taiate marunt. S-au calit toate, am pus sare, piper,  curry, boia de ardei iute, foi de dafin , 4 linguri de  bulion , cam 4 linguri de pasta de gogosari  si  am lasat sa dea un clocot.Am curatat cam 1 kg de cartofi  rosii, i-am taiat  cubulete mici si  am mai fiert cu totul cam jumatate de ora,la foc  potrivit. 
 Merge foarte bine facuta si fara  carne de pui si atunci este o mincare de post delicioasa!






Comentarii:

27/09/2013

Bub

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de ciuperci cu cartofi natur
Papricas de ciuperci cu cartofi natur
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Papricas de ciuperci cu orez integral
Papricas de ciuperci cu orez integral
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Papricas cu ciuperci
Papricas cu ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.