Petitchef

Pasta de jeleu

Pasta de jeleu Timp de preparare:5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:jeleuri/bomboane spumante zahar pudra

Mod de preparare:Se topessc jeleuri/bomboane spumante la cuptorul cu microunde, la viteza maxima, timp de cateva secunde.Apoi se iau jeleurile topite si se amesteca cu zaharul pudra pana se formeaza o pasta moale, care dupa un timp se va intari.Iar daca se va intari prea tare pentru a mai lucra cu ea , incalzeste-o putin in cuptorul cu microunde.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Tort diplomat cu jeleu de portocale
Tort diplomat cu jeleu de portocale
8 porții
3 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Jeleu de coca-cola zero
Jeleu de coca-cola zero
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Jeleu cu fructe rosii
Jeleu cu fructe rosii
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Jeleu de coca cola
Jeleu de coca cola
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează