Petitchef

Pasta de jeleu

Pasta de jeleu Timp de preparare:5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:jeleuri/bomboane spumante zahar pudra

Mod de preparare:Se topessc jeleuri/bomboane spumante la cuptorul cu microunde, la viteza maxima, timp de cateva secunde.Apoi se iau jeleurile topite si se amesteca cu zaharul pudra pana se formeaza o pasta moale, care dupa un timp se va intari.Iar daca se va intari prea tare pentru a mai lucra cu ea , incalzeste-o putin in cuptorul cu microunde.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort jeleu cu lapte
Tort jeleu cu lapte
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mascarpone si jeleu de mere
Tarta cu mascarpone si jeleu de mere
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Jeleu de menta (mint jelly)
Jeleu de menta (mint jelly)
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu mere si jeleu
Tarta cu mere si jeleu
6 porții
36 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salam de biscuiti cu jeleu, merisoare si ciocolata
Salam de biscuiti cu jeleu, merisoare si ciocolata
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Jeleu cu fructe rosii
Jeleu cu fructe rosii
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează