Petitchef

Pasta de jeleu

Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
jeleuri/bomboane spumante zahar pudra

Mod de preparare: Se topessc jeleuri/bomboane spumante la cuptorul cu microunde, la viteza maxima, timp de cateva secunde.Apoi se iau jeleurile topite si se amesteca cu zaharul pudra pana se formeaza o pasta moale, care dupa un timp se va intari.Iar daca se va intari prea tare pentru a mai lucra cu ea , incalzeste-o putin in cuptorul cu microunde.





Video sugerat

YouTube

One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de praline
Pasta de praline
3 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort diplomat cu jeleu de portocale
Tort diplomat cu jeleu de portocale
8 porții
3 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
Tort de bezea cu crema si jeleu de capsuni
6 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Jeleu cu fructe rosii
Jeleu cu fructe rosii
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu mascarpone si jeleu de mere
Tarta cu mascarpone si jeleu de mere
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: