Petitchef

Pasta de jeleu

Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
jeleuri/bomboane spumante zahar pudra

Mod de preparare: Se topessc jeleuri/bomboane spumante la cuptorul cu microunde, la viteza maxima, timp de cateva secunde.Apoi se iau jeleurile topite si se amesteca cu zaharul pudra pana se formeaza o pasta moale, care dupa un timp se va intari.Iar daca se va intari prea tare pentru a mai lucra cu ea , incalzeste-o putin in cuptorul cu microunde.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
Tort de ciocolata si jeleu de capsuni
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fursecuri cu jeleu si dulceata
Fursecuri cu jeleu si dulceata
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort jeleu cu lapte
Tort jeleu cu lapte
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salam de biscuiti cu jeleu, merisoare si ciocolata
Salam de biscuiti cu jeleu, merisoare si ciocolata
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prăjitură cu vișine, vanilie și jeleu :)
Prăjitură cu vișine, vanilie și jeleu :)
20 porții
5 h 30 m
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei