Petitchef

PASTA DE SPANAC / UNTABLE DE ESPINACAS

PASTA DE SPANAC / UNTABLE DE ESPINACAS
Azi am avut pofta sa mananc ceva crud,si cum stiam ca ieri mi-am cumparat spanac proaspat, repede ma-m apucat de treaba.Si am fost foarte satisfacuta de rezultat.Numai in 15 min s-a mancat tot ( eu si copii) sotul meu n-a a vrut nici sa guste,mi-a zis : alunele se mananca asa nu ca mancare.Dar eu va sfatuiesc sa incercati este foarte bun,daca au mancat chiar si baieti mei.Sper ca v-am convins ca este bun.
Hoy tenia ganas de comer algo saludable y sin haberlo cocinado,y como sabia que ayer he comprado espinacas frescas ,puse manos a la hobra.Y el rezultado muy satisfactorio. ha hecho falta solo unos 15 min para que se comiera todo ( yo y mis hijos) que mi marido no quiso ni probar, me dijo los frutos secos son para comerlos asi no con verduras. Pero yo les digo que salio buenisimo si han comido hasta mis hijos, bueno el pequeño lo quiso comer con cebolla adicional.Espero que hos he convencido de lo bueno que esta.
Ingrediente:
150 gr spanac proaspat
100 gr nuci macadamia crude
50 ml apa
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura miso
1 lingura lecitina de soia
1/4 ceapa
Ingredientes:
150 gr espinacas frescas
100 gr nueces de macadamia crudas
50 ml agua
2 cucharas zumo de limon
1 cucharada miso
1 cucharada lecitina de soja
1/4 cebolla
Prima data am mixat nucile de macadamia impreuna cu apa.
Lo primero he mixado las nueces de macadamia junto con el agua.

Dupa aceia nu am mai folosit robotul caci nu i-mi placea toata compozitia mi-o arunca pe pereti de la vas.Deci am trecut la mixer,i.am adaugat ceapa , zeama de lamaie si am mixat putin.

Despues deje de utilizar la termomix, porque toda la compozicion era por las paredes de la cubeta. Asi que he puesto todo en el mixer de la batidora, bueno las nueces y les añado la cebolla y el zumo de limon.
Dupa care incep sa-i adaug putin cate putin, ( caci nu intra tot de odata) spanacul spalat bine.

Despues poco a poco ( que no cabe todo) le añado las espinacas bien limpias.
La final am adaugat o lingura lecitina si una de miso i-l mai mixez putin.Sare nu i-am pus caci miso este sarat.

Al final le añado la lecitina y el miso, voy mixando un poquito mas y ya esta.Sal no le he puesto porque el miso tiene bastante sal.
Aici vedeti rezultatul.

Aqui teneis el rezultado.
Iar pe paine l-am mancat tot, numai in 10-15 min.A fost foarte bun si sanatos.L-am pus degeaba an borcan, caci s-a consumat tot.

Y con pan se ha comido todo, solo en unos 10-15 min.Fue muy rico y saludable.Lo puse para nada en el bote, porque se comio todo.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasta de masline
Pasta de masline
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pastai scazute cu usturoi
Pastai scazute cu usturoi
2 porții
38 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Spanac
Spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează