Petitchef

Pastrav la gratar cu ciuperci umplute

Pastrav la gratar cu ciuperci umplute

Pastravul la gratar gatit pe foc iute ,este absolut extraordinar.Ca sa nu mai spun de garnitura de champignon facute dupa reteta mea, dupa care umplem ciupercile cu rosiile taiate cubulete,2 fire de ceapa verde si 2 catei de usturoi,o legatura de marar maruntita,sare piper din belsug, si parmezan ras deasupra.







punem ciupercile astfel preparate ,cu umplutura,2 minute la cuptorul cu microunde,inaintea servirii la masa.Daca nu aveti cuptor cu microunde,le puneti in cuptorul aragazului vreo 5 minute,cat sa se moaie putin rosiile.


curatam pastravii,ii stropim, cu sare,piper si zeama de lamaie,ii umplem cu 2-3 felii de lamaie,marar din belsug,felii de usturoi. apoi ii ungem cu ulei de masline extravergine si ii dam la frigider,acoperiti cu folie ,timp de o ora.

dupa marinarea la rece, ii punem pe gratar,sau pe gratar in folie,sau in vas zepter umectat cu un strop de ulei si zeama de lamaie,3-4 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte. In vasul zepter il punem dupa 2 minute de incalzire a vasului,avand grija ca zeama de lamaie sa fie prezenta.Altfel pielea ramane lipita de fundul vasului.daca nu avem un gratar zepter,ci o cratita si vrem ca pielea pestelui sa ramana intacta fara probleme,invelim pestele pregatit ca mai sus si uns cu grasimea care o dorim,in folie de aluminiu.il punem in vasul zepter la momentul incalzirii optime,il tinem 2 minute,dupa care il intoarcem,il mai tinem 3 minute si gata.










Comentarii:

12/02/2013

Super am facut_o

(0) (0) Abuz
15/08/2011

Yam, yam f. bun.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează