Petitchef

Piept de pui pane



Ingrediente:
4 bucati piept de pui fara piele
1 lamaie stoarsa
1 ceapa
sare ?i piper
1 can? pesmet fin
ulei (pentru pr?jit)

Mod de preparare:

Taiati feliile de piept de pui în felii subtiri.
Strânge?i suc de lamaie pe feliile de pui.
Ad?uga?i zeama de ceap? (pute?i ob?ine zeama prin amestecarea cepei intr-un blender sau prin razatoare).
Se adaug? sare ?i piper ?i se acoper? cu o folie cu plastic si se pune in frigider timp de cel pu?in o or?.
Se sau feliile de piept de pui prin pesmet.
Adauga uleiul intr-o tigaie mare, nu prea mult, suficient pentru a acoperi partea de jos din fiecare felie. Apoi se prajesc pana devin aurii pe ambele parti.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui pane
Piept de pui pane
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piept de pui pane cu orez tricolor
Piept de pui pane cu orez tricolor
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei