Petitchef

RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE FROSTING

RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE FROSTING
AM FACUT PENTRU MAINE ACESTE MINUNATE CUPCAKE-URI, DENUMITE CATIFEA ROSIE CU TOPPING DIN CREMA DE BRANZA, DECORATE DUPA INSTRUCTIUNILE GIOVANNEI! http://giovannascakes.blogspot.com/2010/04/flower-cupcakes-photo-tutorial.html
MULTUMESC MULT GIOVANNA!
AM SA REVIN CU DETALII ,RETETA SI MAI MULTE POZE!

P.S. :
V-AM PROMIS CA AM SA REVIN CU RETETA:)),ECI RETETA AM LUAT-O DE AICI:http://blog.pinkcakebox.com/red-velvet-cupcakes-2006-12-09.htm
NU AM MODIFICAT NIMIC ,DOAR CA TREBUIA SA PUNMAI MULT COLORANT ROSU,A MELE FIIND MARO SI NU ROSII.

INGREDIENTE:
PENTRU 24 BUCATI
2 1/2 CUPS FAINA
1 1/2 CUPS ZAHAR
1 LINGURITA PRAF DE COPT
1 LINGURITA SARE
1/4 CUP CACAO
1 1/2 CUP ULEI VEGETABIL
1 CUP LAPTE
2 OUA MARI
3 LINGURI COLORANT ROSU LICHID
2 LINGURI DE OTET
1 1/2 LINGURITE EXTRACT DE VANILIE

PREPARARE:
PREINCALZITI CUPTORUL LA 180 DE GRADE.

INTR-UN BOL AMESTECATI TOATE INGREDIENTELE USCATE.

IN ALT BOL AMSTECATI LAPTELE SI CELE 2 LINGURI DE OTET SI LASATI ASA 10 MINUTE APOI ADAUGATI ULEIUL,OUALE,COLORANTUL,VANILIA SI AMESTECATI BINE,DUPA CARE INCEPETI SA ADUGATI SI INGREDIENTELE USCATE.

PUNETI COMPOZITIA IN MOD EGAL IN 2 TAVI DE MUFFINS,SAU LE FACETI PE RAND,12 SI 12.
PRIMELE 12 LE-AM UMPLUT PREA MULT, ASTFEL INCAT MI-AU IESIT DOAR 17:))
SE DAU LA CUPTOR PENTRU 10-12 MINUTE ,SCRIE IN RETETA ,DAR EU LE-AM LASAT 20 DE MINUTE,DUPA 12 MINUTE SCOBITOAREA IESEA MURDARA.

LE LASATI 12 MINUTE SI IN CAZU IN CARE MAI TREBUIE LASATE LE MAI LASATI:)


FROSTING-UL DE BRANZA:
450 GR CREMA DE BRANZA
4 CUPS ZAHAR PUDRA
1 CUP UNT MOALE
1 LINGURITA EXTRACT DE VANILIE
1 LINGURITA ESENTA DE LAMAIE(OPTIONAL)

AMESTECATI CREMA DE BRANZA CU UNTUL PANA SE FACE PUFOASA,APOI ADAUGATI SI ESENTELE.
SE ADAUGA SI ZAHARUL PUDRA TREPTAT SI SE AMESTECA BINE DUPA FIECARE DATA.

SE ACOPERA CUPCAKE-URILE CU ACEST FROSTING,IAR DACA AVETI CHEF LE PUTETI DECORA CA SI MINE, SAU LE PUTETI LASA ASA SIMPLE .

MIE SINCER MI SE PAR GUSTOASE.
LE-AM TINUT LA FRIGIDER,DAR AM OBSERVAT CA SUNT MAI BUNE LASATE SA STEA 15-20 DE MINUTE LA TEMPERATUA CAMEREI SUNT MAI MOI.
SOTUL A ZIS CA SUNT BUNE,DOAR CA UN PIC CAM SECI.....ACUM STITI CUM E DEPINDE DE GUSTURI,PLUS MAI ERAU INCA 2 FELURI DE DULCIURI ADUSE DE 2 PRIETENE, SI DEJA NU MAI STIAM CARE ESTE MAI GUSTOASA...TOATE NE PLACEAU:))











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cupcakes vegane din castravete
Cupcakes vegane din castravete
8 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cupcakes monstruoase pentru halloween
Cupcakes monstruoase pentru halloween
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins marmorate
Muffins marmorate
12 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cupcakes cu morcov/ carrot cupcakes
Cupcakes cu morcov/ carrot cupcakes
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins cu banane, ciocolata alba si frosting de branza
Muffins cu banane, ciocolata alba si frosting de branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Cupcakes – minitortulete in haine de sarbatoare Cupcakes – minitortulete in haine de sarbatoare

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează