Petitchef

Salata Bulgareasca

Varianta moderna este una dintre preferatele mele. Si cu toate ca aseara am fost la Nefertiti cu nepoatele si cu cumnata, eu am comandat o scalopina iar salata bulgareasca a comandat-o Carmen, nepoata mea cea mare.

Imi amintesc ca prin 1993-94 am mancat pentru prima oara acest fel de mancare la un restaurant in Bucuresti si continea mult cartof, sunca si ou, plus masline, branza rasa si ceva rosii sau ardei taiati subtire. Dar nu avea salata verde sau varza asa cum o gasim astazi. 

Reteta aceasta este asa: 150 g sunca de Praga taiata cubulete mici, o salata verde, o rosie mare taiata cubulete, 100 g branza gen feta sau telemea rasa,  3 masline, un ou fiert taiat sferturi si o bucatica de morcov pentru decor, ulei, otet, sare (daca mai trebuie).

Pofta buna! :)





Video sugerat

YouTube

Salata Panzanella - Salata italiana




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata bulgareasca
Salata bulgareasca
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata bulgareasca
Salata bulgareasca
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Salata de avocado
Salata de avocado
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.