Petitchef

Friand cu sunca si cascaval

Pentru o reteta simpla care necesita doar cateva ingrediente, opteaza pentru friand cu sunca si cascaval!

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Friand cu sunca si cascaval
    Taiati aluatul in 8 dreptunghiuri de dimensiuni egale.
    Aplicati smantana maturata pe 4 dreptunghiuri de patiserie.
  • Etapa 2 - Friand cu sunca si cascaval
    Adaugati 1/2 felie de sunca si cascaval ras.
  • Etapa 3 - Friand cu sunca si cascaval
    Acoperiti cu un alt dreptunghi de aluat si inchideti marginile cu o furculita.
  • Etapa 4 - Friand cu sunca si cascaval
    Ungeti cu ou batut si crestati partea de sus a fiecarui friand cu un cutit.
  • Etapa 5 - Friand cu sunca si cascaval
    Coaceti 20 minute la 180°C.
  • Etapa 6 - Friand cu sunca si cascaval
    Gata!


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval - poza 2
Friand cu sunca si cascaval - poza 3
Friand cu sunca si cascaval - poza 4

Întrebări:

Dar poate sa fie orice fel de cascaval ???????

Răspuns:

Un cascaval care se topeste. In principiu cam toate se topesc in cuptor :)

Ce ai vrut sa spui "aplicati crema"?care crema?smantana?

Răspuns:

Da...scuze :), am corectat

Ce înseamnă smintina maturată? Merci!

Răspuns:

Smântână maturată („crème fraîche”) care nu este deloc proaspătă, ci obţinută prin pasteurizare şi maturare, cu adaus de acid lactic. Are consistenţa unei creme cu gust uşor acidulat şi se utilizează în special la gătit (creme sosuri, supe) căci nu se taie la fierbere, ca şi la prepararea de creme de smântână cu diverse verdeţuri şi condimente.

Arata superb, abia astept sa încerc. Felicitări, super idee!!

Răspuns:

Multumim,




Comentarii:

szokeflorica, 07/09/2018

Super !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
carmen barbaroussis, 06/09/2018

Am gatit aceasta reteta..foarte buna..felicitari

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria, 07/09/2018

Pare sa fie un pateu foarte gustos si usor de realizat!

(0) (0) Abuz
Maria, 06/09/2018

Rapid si consistent.Voi pregati cat de repede.

(0) (0) Abuz
06/09/2018

Da macar titlul nu mai stiti sa-l scrieti in romaneste?

(0) (4) Abuz
anisoara_d2018, 06/09/2018

Grozave

(2) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Croissante cu sunca
Croissante cu sunca
3 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Andive cu sunca
Andive cu sunca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează