Petitchef

Salata cu ardei si rosii coapte

3-4 rosii mari, 1 ardei mare rosu sau 1 gogsar, 1 ardei mare galben sau verde, 1 ardei portocaliu, 6 c??ei de usturoi, suc de la o lamaie, sare, piper negru, ulei de m?sline extravirgin .

Coacem pe gratar rosiile si ardeii, si usturoiul necur??at, pân? când sunt uniform carbonizate. Le punem într-o pung? de hârtie pe care o prindem la gura cu un carlig si lasam legumele sa "transpire" 15-20 de minute si apoi le decojim. Punem intr-un castron ro?iile taiate cuburi impreuna cu zeama lor; taiem ardeii taietei si tocam usturoiul si le amestecam. Se adaug? suc proasp?t de l?mâie, sare ?i piper, ulei de m?sline.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează