Petitchef

Salata de Cous-Cous + Branza Halloumi la Gratar

Salata de Cous-Cous + Branza Halloumi la Gratar Cina de ieri (gata in 15 minute):

Salata de cous cous e dead-easy to make:
Ppuneti intr-o craticioara 200ml de apa+ 2 linguri de ulei de masline+ un praf de sare. Clocotiti 1 minut. Puneti intr-un bol cous-cous-ul (cam 100gpentru 2 persoane lihnite de foame), si turnati apa fierbinte peste, cat sa acopere cous-cous-ul cu 2 degete. Acoperiti bolul. Dupa 5 minute cous cousul se umfla frumusel si nu mai trebuie decat sa asezonati cu sare & piper si sa il amestecati cu restul ingredientelor -


- in cazul nostru -5 rosii uscate la soare+ 1/2 castravete+ 1 ardei iute mic+ 2 cm de praz tocat marunt (in loc de ceapa rosie :p) +1/2 legatura de patrunjel + o mana de seminte de pinrumenite cateva secunde intr-o tigaie. Stoarceti 1/2 lamaie peste si potriviti de sare si piper.


Eu am servit-o ca garnitura, langa niste branza halloumirumenita cateva minute pe gratar, dar puteti foarte bine sa o transformati in fel pricipal, eventual cu nistefeta sfaramatapeste - delish, I tell you!

The final touch a fost sosul: iaurt grecesc(adicatelea mai gras) + 2 catei de usturoi zdrobiti+patrunjella greu + 1 lingura ulei de masline, sare si piper.












Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează