Petitchef

SLANINUTA CU BOIA(fiarta in zeama de varza)



Slanina se sareaza cu sare grunjoasa din abundenta si se lasa de pe o zi pe alta la rece.A doua zi,se scutura de sare si se pune la fiert in zeama de varza limpede cu boabe de piper si foi de dafin.Se fierbe 10-15 minute (din momentul in care zeama incepe sa fiarba),in functie de grosime.Furculita trebuie sa intre usor in slanina atunci cand e gata.
Se lasa la racit,se unge cu usturoi pisat si boia de ardei pe partea fara soric.Se zvanta putin si e gata de servit.Se tine la rece si chiar se poate congela.








Comentarii:

09/12/2013

Super

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Super!

(0) (0) Abuz
03/02/2013

Super

(0) (0) Abuz
27/01/2013

Ok

(0) (0) Abuz
04/01/2013

O sa incerc si eu ...e usor de facut ...sper sa-mi iasa..

(0) (0) Abuz
16/12/2012

Ca in filme!!

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Am facuto e excelenta rece cu ceapa rosie,drinza de burduf,masline si vin rosu ...pofta buna

(0) (0) Abuz
27/02/2012

E super buna. Sa nu mai vorbim si de aspect.

(0) (0) Abuz
24/12/2011

Fara cuvinte

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.