SLANINUTA CU BOIA(fiarta in zeama de varza)

SLANINUTA CU BOIA(fiarta in zeama de varza)

Slanina se sareaza cu sare grunjoasa din abundenta si se lasa de pe o zi pe alta la rece.A doua zi,se scutura de sare si se pune la fiert in zeama de varza limpede cu boabe de piper si foi de dafin.Se fierbe 10-15 minute (din momentul in care zeama incepe sa fiarba),in functie de grosime.Furculita trebuie sa intre usor in slanina atunci cand e gata.
Se lasa la racit,se unge cu usturoi pisat si boia de ardei pe partea fara soric.Se zvanta putin si e gata de servit.Se tine la rece si chiar se poate congela.

C Cu Mimi in bucatarie

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.75/5, 124 voturi 9 comentarii

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

O sa incerc si eu ...e usor de facut ...sper sa-mi iasa..

abuz

anonymous

Ca in filme!!

abuz

anonymous

Am facuto e excelenta rece cu ceapa rosie,drinza de burduf,masline si vin rosu ...pofta buna

abuz

anonymous

E super buna. Sa nu mai vorbim si de aspect.

abuz

anonymous

Fara cuvinte

abuz