Petitchef

Supa de ghebe







Ingrediente:
400 g ghebe
1 morcov
1 radacina patrunjel
1/2 praz
1 rosie
putina telina
1 l zer
marar verde
patrunjel verde
cimbru
usturoi
tarhon
sare
piper
ulei

Mod de preparare:
Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.
In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.
Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Cand legumele sunt fierte adaugam zerul si lasam sa mai dea un clocot.
Presaram deasupra marar si patrunjel verde.
Servim supa cu ardei iute si smantana ,cine doreste.
Pofta mare !






Comentarii:

Robert, 23/10/2017

Aceasta este o "reteta" ?! Hahahaha...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de porc cu ghebe
Pulpa de porc cu ghebe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Tocanita de ghebe cu ardei copti
Tocanita de ghebe cu ardei copti
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Zacusca cu ciuperci
Zacusca cu ciuperci
8 porții
8 ore
Dificil
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci
Pui cu smantana si ciuperci
5 porții
1 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Ghebe la borcan
Ghebe la borcan
8 porții
5 ore
Ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei