Petitchef

Supa de ghebe







Ingrediente:
400 g ghebe
1 morcov
1 radacina patrunjel
1/2 praz
1 rosie
putina telina
1 l zer
marar verde
patrunjel verde
cimbru
usturoi
tarhon
sare
piper
ulei

Mod de preparare:
Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.
In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.
Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Cand legumele sunt fierte adaugam zerul si lasam sa mai dea un clocot.
Presaram deasupra marar si patrunjel verde.
Servim supa cu ardei iute si smantana ,cine doreste.
Pofta mare !






Comentarii:

Robert, 23/10/2017

Aceasta este o "reteta" ?! Hahahaha...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa de visine
Supa de visine
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa crema de sfecla rosie
Supa crema de sfecla rosie
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa cu galuste imperiale
Supa cu galuste imperiale
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa cu capac de foietaj
Supa cu capac de foietaj
3 porții
1h30m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Gazpacho sau supa-salataGazpacho sau supa-salataCum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Stock sau supa concentrata de legumeStock sau supa concentrata de legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: