Petitchef

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci


Ingrediente:

un kg calamari
500 g mân?t?rci sau ciuperci albe
250 g smântân?
300 g creve?i decortica?i
ulei

 

Mod de preparare:
Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i usturoi, dup? care ad?uga?i creve?ii.
Incorpora?i apoi smântân?, amestecând totul, ?i asezona?i cu aceast? compozi?ie tagliatellele scurse, dup? ce au fost fierte al dente.
Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci
    
Pofta buna!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Stoc de creveti
Stoc de creveti
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Creveti flambati
Creveti flambati
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Retete cu... creveti Retete cu... creveti Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează