Petitchef

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci


Ingrediente:

un kg calamari
500 g mân?t?rci sau ciuperci albe
250 g smântân?
300 g creve?i decortica?i
ulei

 

Mod de preparare:
Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i usturoi, dup? care ad?uga?i creve?ii.
Incorpora?i apoi smântân?, amestecând totul, ?i asezona?i cu aceast? compozi?ie tagliatellele scurse, dup? ce au fost fierte al dente.
Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci
    
Pofta buna!








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si scoici
Tagliatelle cu creveti si scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si sos de rosii
Tagliatelle cu creveti si sos de rosii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăRetete cu ... crevetiRetete cu ... crevetiPastele - delicii italienePastele - delicii italieneZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.