Petitchef

Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci


Ingrediente:

un kg calamari
500 g mân?t?rci sau ciuperci albe
250 g smântân?
300 g creve?i decortica?i
ulei

 

Mod de preparare:
Pr?ji?i ciupercile singure, cu pu?in ulei ?i cu un c??el de usturoi. Separat, pune?i la pr?jit ?i calamarii, tot cu ulei ?i usturoi, dup? care ad?uga?i creve?ii.
Incorpora?i apoi smântân?, amestecând totul, ?i asezona?i cu aceast? compozi?ie tagliatellele scurse, dup? ce au fost fierte al dente.
Tagliatelle cu calamari, creveti si ciuperci
    
Pofta buna!








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si sos de rosii
Tagliatelle cu creveti si sos de rosii
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu creveti si scoici
Tagliatelle cu creveti si scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu ... crevetiRetete cu ... crevetiMancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: