Creveti
Nordului sau dezvoltati in crescatorii special amenajate din Japonia, crevetii sunt apreciati pentru carnea lor gustoasa. Daca nu stiati partea cea mai gustoasa a crevetei este data de muschii abdominali. Pe rafturile special amenajate in magazine ii gasiti proaspeti (in stare cruda sau prefiarta) sau congelati (cu tot cu crusta ori decorticati). Crevetii pot fi ingredientul principal in sosuri pentru paste sau peste, se pot gati la gratar, fierbe in apa cu sare, in supa sau la abur, prajiti in unt sau ulei de masline. Pentru musafirii cu pretentii alegeti sa preparati un aperitiv simplu si rapid, un cocktail de fructe de mare, sau puteti opta pentru una din retele urmatoare: spaghete cu avocado si creveti, creveti cu usturoi, supa chinezeasca de creveti, frigarui de creveti, cosulete cu creveti.

Risotto cu creveți și lămâie

Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci

Verrines cu creveți și mango

Creveți gătiți în air fryer, o rețetă simplă și gustoasă

Broccoli și creveți cu sos coreean picant - o masă simplă, echilibrată și condimentată

Orez brun cu broccoli și creveti! ușor și echilibrat

Creveti crocanti in foaie de placinta

Creveti flambati

Curry cu creveti si lapte de cocos

Verrine super proaspete cu avocado, creveți, grapefruit!

Legume si creveti la wok

Salată de orez cu creveți, dovlecel și ghimbir

Salata cu fidea de orez, creveti, avocado, ou si coriandru

Platou cu blini, aperitivul variat perfect pentru petreceri

Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga

Sandwich cu creveti, avocado si coriandru

Sandwich cu creveti

Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!

Paella super rapida la multicooker cookeo

Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas

Okonomiyaki - omleta japoneza

Rulouri de primavara - pui si creveti

Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
