Petitchef

Tort Halba de Bere

Tort Halba de Bere
blat: 8 oua, 16 linguri zahar, 200ml ulei, 20 linguri faina, un plic praf de copt

am copt blatul in tava dreptunghiulara, apoi l-am decupat cu ajutorul unul capac mai mic reultand 3 cercuri cu diametru de 18 cm,...daca aveti forma de copt asa mica , mai bine.

sirop: 200ml apa, zahar dupa gust, 1 esenta vanilie.

apa cu zaharul si vanilia am pus-o la fiert, apoi am lasa-o la racit si am insiropat bine cele 3 blaturi.

crema: 300ml frisca, 3 linguri zahar pudra, 1 plic zahar vanilat

am mixat frisca cu zaharul si vanilia.

ornat: 150ml frisca, 3 linguri nutella, esenta de rom si alte 150ml frisca, 2 linguri zahar pudra

jeleu: 500g capsuni, 10g gelatina, 4-5 linguri zahar, 200ml apa sau suc de capsuni

gelatina o punem la hidratat in lichid pt 10 minute.

capsunile le-am taiat cubulete si le-am amestecat cu gelatina, trebuie sa rezulte cam 4-500ml compozitie, eu am facut la ochi.
am pus jeleul pe foc pana a ajuns la momentul fierberii, apoi l-am dat deoparte
cand incepe sa se lege atunci asamblam tortul, deci jeleul il facem ultimul.

asamblare: blat insiropat, jeleu, frisca, blat, jeleu, frisca, blat , jeleu.

l-am dat la rece apoi l-am ornat.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează