15 retete cu ton

De multe ori ramaneti fara inspiratie la ora cinei, dar in acelasi timp, este greu sa te motivezi si sa fii creativ dupa o zi de munca...


► Ah, o conserva de ton!

BINGO! Tonul la conserva (bucati intregi sau sfaramat) este usor de utilizat, adesea gasit in retetele exprese. Rillettes, quiches, briose, crochete, sosuri de paste... Nu va puteți imagina tot ce puteti face cu o conserva de ton.

Pentru un aperitiv usor si original, incercati briosele noastre cu ton, rosie si feta! Puteti sa le serviti ca atare sau sa le insotiti cu o salata mixta pentru o cina simpla.

Noua, celor de la Petitchef ne plac la nebunie ouale mimosa si pe de alta, ne place si tonul... Deci, am decis sa combinam cele doua intr-o reteta rapida si usoara!

Pentru o cina usoara, incercati checu l nostru sarat cu ton! Insotiti cu o salata si va fi perfect! Fara batai de cap, simplu si rapid!

Daca nu vrei sa stai prea mult in bucatarie ca sa gatesti, dar iti este foame, noi iti propunem o retete simpla si foarte gustoasa, quiche!

Daca mergeti la cumparaturi in perioada urmatoare, nu ezitati sa va aprovizionati cu conserve de ton, in suc propriu, in ulei de masline, cu lamaie si ierburi... Aromele oferite sunt variate si va vor permite sa testati si sa aprobati cele 15 retete pe care le puteti face cu o conserva de ton ↓ ↓