Pentru o cina usoara, incercati checulnostru sarat cu ton! Insotiti cu o salata si va fi perfect! Fara batai de cap, simplu si rapid!
Urmați pasii realizarii acestui chec sarat atat in reteta scrisa, fotografii si video!
Preincalziti cuptorul la 180°C. Bateti ouale omleta. Adaugati faina si praful de copt si amestecati bine. Se adauga apoi laptele si apoi uleiul de masline.
Scurgeti si zdrobiti tonul, apoi adaugati-l in aluat, adaugati si emmetal ras. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
Turnati aluatul intr-o forma de chec unsa cu unt in prealabil si coaceti timp de 40 de minute in cuptor la 180° C.
Emmentaler sau Emmental este un tip de branza originar din Elvetia. Are o culoare galbena, semi-tare, are un gust usor picant, textura cremoasa si este invelita intr-o coaja tare. Gaurile pe care le are sunt create in procesul de productie.
Emmentaler sau Emmental este un tip de branza originar din Elvetia.
Are o culoare galbena, semi-tare, are un gust usor picant, textura cremoasa si este invelita intr-o coaja tare. Gaurile pe care le are sunt create in procesul de productie.